Bezig met laden...
afbeelding leeg

Beregezellige vakantieweek

Wat is het genieten en wat gaat het goed met zijn allen in huis! Er wordt veel gewandeld (we treffen het ook wel enorm met het mooie weer!) Maar ook activiteiten zoals midgetgolfen en zwemmen hebben we gedaan. Ook de vele speeltuintjes in het park maakt dat iedereen weer lekker even gaat schommelen of springen of rennen. Daarnaast wordt er ook verstoppertje gespeeld, eekhoorntjes gespot en veel spelletjes gespeeld zoals memory, kaarten, puzzelen. Maar ook knutselen en haken en kleuren is favoriet. En natuurlijk mag ook een filmavond niet ontbreken of met zijn allen tekenfilms kijken op Netflix. Daarnaast natuurlijk wordt er ook door de een of ander uitgeslapen en heerlijk met elkaar geluncht en gebruncht.

Corveetaken zijn er ook, al is dat niet iedereens favoriet J. Maar er wordt werkelijk goed geholpen en alles gaat vanzelf. Vandaag staat er nog bowlen op het programma en gaan we met zijn allen uit eten in het restaurant( wat een uitdaging voor de kok) Morgen is dan de grote opruimochtend en dan zien we alweer naar de ouders uit die ons komen ophalen. Want een beetje heimwee is er soms ook wel en er wordt ook aardig tussendoor wat afgebeld naar de papa’s en mama’s :)

Maar vooral wat een gezelligheid en wat een plezier met elkaar!

Ook de thuisblijvers (aanleuners) hebben het erg leuk met elkaar. Er wordt samen gegeten en goed van de huiskamers gebruik gemaakt door ook daar de huiskamers te benutten in het samen koken en spelletjes doen. Zij hebben met alle begeleiders van de aanleuners een gezellige gourmetavond gehad en hebben ook genoten van de rust binnen WiBoZ en met elkaar het samen zijn!

Al met al verliep alles op rolletjes en geslaagd en ontzettend leuk, ook voor alle begeleiders!

 Bekijk hier alle foto's