Bezig met laden...
afbeelding leeg

Boerenmarkt

Op zaterdag 12 maart zal er van 9.00 – 15.00 uur een boerenmarkt worden gehouden op het Mastboomplein te Halsteren.

Er zullen o.a. diverse kramen zijn, oldtimer tractoren, in samenwerking met de winkeliersvereniging een loterij, oude ambachten, boeren producten o.a. asperges en aardbeien, een springkussen eneen kinderboerderij voor de kinderen en een koffietent met lekkere eigengemaakte versnaperingen.

Een gezellige boerenmarkt op de zaterdag voor Moederdag! Voor jong en oud.

Er zijn nog plaatsen op de boerenmarkt, dus vind jij dat je hier ook tussen hoort met je producten of spulletjes? Neem dan contact op met Yolande van Gastel; tante pollewop3@hotmail.com 

De opbrengst van deze boerenmarkt zal ten behoeve zijn van WiBoZ, een kleinschalig wooninitiatief in Bergen op Zoom. Een groep betrokken ouders heeft de handen ineen geslagen voor een nieuw wooninitiatief in de gemeente Bergen op Zoom. Een kleurrijk wooninitiatief. Ouders en verzorgers, zijn lid van de vereniging WiBoZ (Woon initiatief Bergen op Zoom) Zij dragen allemaal de zorg voor hun zoon of dochter met een verstandelijke beperking. De toekomstige bewoners zijn kleurrijk als individu en als groep. WiBoZ heeft zich ten doel gesteld om binnen vijf jaar voor hen een passende woonvoorziening met adequate zorg te realiseren, voor nu en in de toekomst. 

Het bruist in de dorpskern!

Ook café/zaal Tivoli draagt bij aan WiBoZ; ’s Middags van 14.00 – 16.00 organiseren ze een boerenbingo en ’s avonds kunnen bij Tivoli de voetjes van de vloer tijdens de dansavond.

Naast alle activiteiten voor het goede doel is er een rommelmarkt in de Quirinuskerk te Halsteren van 09.00 – 14.00 uur. 

Kortom, genoeg te doen, te zien en te ervaren in het centrum van Halsteren op 12 mei. Allen van harte welkom!

Facebookpagina: https://www.facebook.com/BoerenmarktHalsteren/