Bezig met laden...
afbeelding leeg

pictureperfect_fotografie De BIG announcement!!!


Hier zie je mij met 2 TOPPERS! Stijn en Sjuul. Ook wel “buurman en buurman”. Stijn en Sjuul wonen allebei bij WiBoZ! Wi… wat? WiBoZ is een heel uniek wooninitiatief in Bergen op Zoom. Het is een heel bijzondere woonlocatie voor begeleid wonen voor jongvolwassenen met een verstandelijke beperking, opgezet door de ouders!! Alle bewoners komen door een unieke werkwijze op deze locatie enorm tot hun recht. Ze hebben zó’n goede basis! Iedereen participeert ook vól geluk in de maatschappij. En dat ga ik laten zien! 15 van de 21 bewoners gaan in een uniek concept op de foto. Thuis, op het werk, bij de hobby. Daar waar zij stralen.

De succesvolle werkwijze van WiBoZ zet ik samen met hen en de bewoners op de kaart. Alle deelnemende bewoners gaan op een unieke en mega creatieve manier op de foto. Gaat dat met zo’n speciale groep? Ja, 100%! Dat kunnen zij! En dat gaan we laten zien, aan iedereen!

Alle foto’s worden vanaf zomer 2024 in de gemeente Bergen op Zoom geëxposeerd. Openingsdatum en locatie hou ik nog even geheim!

Kom jij straks kijken als het bekend is?!

De komende tijd neem ik jullie mee in dit project! In de volgende post vertel ik op wat voor grappige manier ik op WiBoZ hun pad ben gekomen!

Volg mij @pictureperfect_fotografie voor vrolijke updates.

@gemeenteboz @bijasvz @gewoon_bij_sjuul @odiletje

#wiboz #pictureperfect #pictureperfectfotografie #bergenopzoom #maatschappelijkondernemen