Bezig met laden...
afbeelding leeg

Zeer geslaagde Boerenmarkt met een prachtige opbrengst voor WIBoZ


Op 12 mei 2018 was het een bruisende bedoeling in het winkelhart van Halsteren. Opgeluisterd door diverse plaatselijke bandjes was er op het mastboomplein de boerenmarkt.

De opbrengst van de Boerenmarkt Halsteren is dit jaar voor WiBoZ: een kleinschalig wooninitiatief in Bergen op Zoom. Een groep betrokken ouders heeft de handen ineen- geslagen voor een nieuw wooninitiatief in de gemeente Bergen op Zoom. Zij dragen allemaal de zorg voor hun zoon of dochter met een verstandelijke beperking. WiBoZ heeft zich ten doel gesteld om binnen vijf jaar voor hen een passende woonvoorziening met adequate zorg te realiseren, voor nu en in de toekomst.

Op deze zonnige zaterdag was er veel te zien op het Mastboomplein: De oude tractoren en het smidsvuur trokken veel bekijks en struinend langs oude ambachten en diverse kraampjes kwamen de vele bezoekers in de koffietent. De koffietent werd met veel enthousiasme geleid door WiBoZ en leden van de werkgroep Boerenmarkt. Terwijl de kinderen genoten van het springkussen, konden de volwassenen in de zon genieten van een kopje koffie of thee.  Dankzij de toekomstige bewoners van WiBoZ en de werkgroep boerenmarkt is er een grote keuze geweest uit diverse zelfgebakken lekkernijen om van te genieten bij de koffie. Nog even op de boerenmarkt een gokje wagen bij de loterijkraam, aardbeien en asperges halen en een paar plantjes en het bezoek aan de boerenmarkt was weer geslaagd. In café-zaal Tivoli was er ´s middags voor WiBoZ een boerenbingo en ´s avonds gingen daar, ook voor WiBoZ, de voetjes van de vloer tijdens de dansavond.

Dankzij de sponsoring van de winkeliersvereniging Halsteren, particulieren, alle bezoekers en de inzet van iedereen die bij de boerenmarkt betrokken is geweest, is er voor WiBoZ een mooi bedrag opgehaald van €1335,00!

Dit bedrag zal besteed worden aan de inrichting van de woonvoorziening waarvan de bouw in juni 2018 van start zal gaan.

Op 5 juni is de opbrengst door de werkgroep overhandigd aan WiBoZ: