Bezig met laden...
afbeelding leeg

"We hebben een 2e plaats" (Actie Warm Hart)

Van de 3 finalisten heeft WiBoZ de 2e prijs van €5000,= in de wacht gesleept.


De Stichting "Mamita Alice" heeft de 1ste prijs van €10.000,= gewonnen en de 3e prijs ging naar Stichting Kinder Diabetes.

Dolblij waren Stijn, Floor en Sharon toen ze de prijs in ontvangst mochten nemen uit handen van Kirsten Andres (juryvoorzitter - directeur Marketing en Vereniging KRO-NCRV).
Kirsten las het Juryrapport voor. "Een uniek en vooruitstrevend project met daarbij een vruchtbare samenwerking tussen ouders, projectontwikkelaar, gemeente, buren en bedrijven" (Volledig rapport)

De feestelijke uitreiking vond plaats tijdens de ledendag van KRO-NCRV in AHOY-Rotterdam.
Er zijn héél véél foto's genomen maar ook heeft de KRO filmopnamen gemaakt. Floor, Stijn en Sharon waren daarbij een geliefd object. Hoe kan het ook anders als je zag hoe blij en gelukkig dat ze rondliepen met "donatiebord".

De foto's op de fotoboekpagina  spreken voor zich. Rest ons nog een speciaal woord van dank uit te brengen naar Marjolein Peters en Floor Huijbregts. Beide dames hebben met hun verhaal duidelijk kunnen maken waar WiBoZ voor staat en dat is:

"Een prachtig woon-zorgcomplex voor (jong)volwassenen met een beperking maar met nog véél meer mogelijkheden die zich snel THUIS gaan voelen in een fantastisch leuke en gezellige wijk".