Bezig met laden...
afbeelding leeg

KRO-Actie Warm Hart. WiBoZ in de top 3 geëindigd

De drie beste goede doelen zijn na een spannende pitch gekozen uit de 5 goede doelen die geselecteerd waren op basis van de meest uitgebrachte stemmen.


Op 6 juli vertrokken we naar Hilversum om daar, samen met 4 andere goede doelen organisaties, een pitch te houden over ons kleinschalig wooninitiatief. (WiBoZ)

De jury bestond uit Kirsten Andres (juryvoorzitter - directeur Marketing en Vereniging KRO-NCRV), Sander de Kramer (presentator) en Marianne van der Sloot (voorzitter vereniging KRO). Zij beoordeelden alle presentaties op basis van enkele criteria zoals: Sociale betrokkenheid, een uniek bijdrage aan de samenleving. Maar ook de motivatie van de aanbrenger en of het goede doel past binnen de KRO, werden getoetst.

Marjolein Peters had zich goed voorbereid en heeft meerdere avonden met haar Zus Carine aan de telefoon gezeten om alle puntjes op de i te zetten.
Het resultaat van haar Pitch mocht er dan ook zijn. Maar Floor Huijbregts maakte het WiBoZ verhaal compleet.
Zij heeft haar eigen geschreven verhaal voor gelezen. 
Na alle pitches trok de jury zich terug en kwam na enkele minuten teguyg om de 3 winnende organisaties bekend te maken.

Naast WiBoZ zijn ook Stichting KinderDiabetes en de Stichting Mamita Alice gekozen.
Op zondag 18 november, de KRO-ledendag "Night of the Proms", zal in het voorprogramma de nummers 1 tot en met 3 uiteindelijk bekend gemaakt worden.